Blogg

Jag ska förnedra världen brukar jag säga. Och det kan vi om vi gör det tillsammans. Jag är en väldigt engagerad i miljöfrågan och alt omkring detta. Jag har börjat med mig själv. Familjen sålde våra 2 bensin bilar och köpt en miljöbil. Jag har bytt bil mot cykel och kollektivtrafik när jag åker till jobbet eller på alla mina möten. Jag har köpt andelar i vindkraft som röker till helas familjens behov. Jag har slutat äta kött på jobbet så jag nästan halverar min kött ältandet. Förutom det så försöker jag alltid köpa miljömärkt när jag handlar. Jag är också medlem i Naturskyddsföreningen. På jobbet är jag miljösamordnare och var projektansvarig för dubbla Svanen märkning av bodde hotellet och restaurangen. Jag är ansvarig för Svenska mötens miljögrupp. Politiskt representerar jag Socialdemokraterna i Huddinges miljönämnd och jobbar för bättre miljö i kommunen.
Förutom detta försker jag använda de sociala medierna för en bättre värld. Förutom Miljö och transporter så ligger resvita nära hjärtat. Vi kan förendra världen till det bättre men då måste vi vara många.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>